TILLÄGGSTJÄNSTER

Vill ni ta det ett steg längre? Vi erbjuder tillval som webbshop, bokningssystem, nyhetsbrev och evenemangskalender. Har ni ett behov så har vi oftast lösningen, fråga gärna!

SÄLJ VAROR OCH TJÄNSTER

Är du i tankarna för att starta en webbshop? Vi hjälper er med en lösning som sparar er tid och även får mer sålt till era kunder. Vare sig det gäller mängder eller bara ett flertal artiklar, varor eller tjänster. Fysiska eller digitala så hjälper vi er med era första steg ut inom e-handeln.

LÅT ERA KUNDER BOKA TID

Driver ni en frisörsalong, restaurang, hotell eller liknande och behöver ett system som låter era kunder boka tid för era tjänster? Vi har lösningen som besparar er massa extra tid åt administration och ger er nöjdare kunder. Våra system är väldigt utbyggbara och kan anpassas efter just er.

VISA KOMMANDE EVENEMANG

Många företag uttrycker till oss att det är svårt på ett smidigt sätt att informera om och hantera kommande evenemang. Med våra tillägg för evenemang såsom en evenemangskalender kan ni enkelt lägga till och redigera kommande evenemang så att det tydligt visas på er hemsida. Andra funktioner som köp och generering av biljetter till evenemang går även att lägga till.

UTVALDA UPPDRAG

Vi skapar webblösningar som säljer, sparar tid och lockar fler besökare. Sen ser de ju naturligtvis väldigt bra ut och fungerar på både mobil och dator.

 

 

Logotyp / Webbsida

Ramax

Logotyp / Webbsida

Dance Evolution Academy

Logotyp / Webbsida

Rambo Training

Logotyp / Webbsida

Frida Dancewear